Link a la pagina de inicio de Tot VerniLink al area de Imatge i comunicacióLink al area de Marketing i audiovisualLink al area de organització de Festes popularsLink al area de organització d'esdevenimentsLink al area de Màrqueting electoral, mailing electoralLink a la Galeria fotogràficaLink a la secció de contacte
I·lustració de festes populars
   
 

Històricament oferim als ajuntaments, institucions i particulars, tot el necessari per realitzar un complet servei per a les festes majors, treballem amb els millors representants musicals per oferir-los una varietat d'espectacles de primer nivell. Tots els grups, totes les tendències, rock, soul, ska, discoteca mòbil, reggae, flamenc, orquestres, etc ..., So, il·luminació, àudio visual, camerinos, Back stage ...

També tenim a la seva disposició el més complet repertori d'activitats tradicionals Catalanes, havaneres, diables, castells humans, balls de bastons, gegants i capgrossos, corals tradicionals.


La nostra oferta infantil és variada i de primera qualitat, animació infantil, passa carrers, inflables, canó d'escuma, pallassos i parcs infantils.

 

Dins dels nostres serveis, també incloem una completa gamma de càtering, esmorzars, dinars i sopars, reunions populars, cuines portables, barbacoes, cabines sanitàries. Disposem de tot el necessari per al muntatge i el cobert de menjadors, i sales per a diferents activitats de festa major.

Preparem i coordinem tot el so, la il·luminació i àudio visual de la Festa, escenaris coberts, pantalles gegants, grades, tarimes i tribunes ..

 

Link per al formulari de contacte

 

 
  link a twiter link a linkeding Link a instagram de Tot Verni Link al facebook de Tot Veni
Disseny & Powered by LMVweb © 2020
Politica de privacidad Cookies Avisos Legales

 

 

escenaris

camió escenari

iluminción

so