Link a la pagina de inicio de Tot VerniLink al area de Imatge i comunicacióLink al area de Marketing i audiovisualLink al area de organització de Festes popularsLink al area de organització d'esdevenimentsLink al area de Màrqueting electoral, mailing electoralLink a la Galeria fotogràficaLink a la secció de contacte
Ilustración de imagen y comunicacion
   
 

El muntatge i decoració de recintes firals és una de les activitats més rellevants que TOT Verni ofereix als seus clients, així com la comercialització de fires, ho deixem tot a punt per a un correcte funcionament i coordinació de l'esdeveniment, estands, cobertes, instal·lació de megafonia i audiovisual, producció de vídeos promocionals i organització d'espais.
També posem a la seva disposició tota una gamma de Marxandatge promocional adaptat a les seves necessitats publicitàries, de marca o institucionals.
En definitiva un complet servei que li permetrà contractar tot en la nostra empresa, evitant així possibles errors de coordinació i ajudant a que l'execució del seu esdeveniment sigui satisfactòria en tots els nivells.

 

Descobreixi la Realitat Augmentada

Una potent eina per incrementar la presentació dels seus productes o campanyes a través d'una aplicació personalitzada. Creeu campanyes publicitàries impactants amb realitat augmentada en qualsevol mitjà imprès. Organitzi esdeveniments sorprenents utilitzant la realitat augmentada per sorpendre als seu clients i potenciar així el valor de la seva marca.

Link per al formulari de contacte

 

 

 

  link a twiter link a linkeding Link a instagram de Tot Verni Link al facebook de Tot Veni
Disseny & Powered by LMVweb © 2020
Politica de privacidad Cookies Avisos Legales

 

 

màrqueting, audiovisual

recintes firals

estands

marxandatge